AcasăBelarusUn reprezentant al forțelor de ordine din Belarus, alergat și bătut cu...

Un reprezentant al forțelor de ordine din Belarus, alergat și bătut cu mătura de femei

Poliţia belarusă a arestat sâmbătă cu brutalitate mai multe zeci de manifestante care participau la o adunare paşnică a mii de persoane în centrul Minskului pentru a protesta împotriva violenţelor poliţieneşti şi a fraudei electorale, potrivit AFP.

-

Femeile din Belarus dau, sâmbătă, încă o dată dovadă de un curaj ieșit din comun înfruntând brutalitatea forțelor de ordine care le aruncă la propriu în dube în momentul reținerii. După ce imaginile cu Nina Baginskaya care se opune propriei rețineri, dar și a altor protestatare au făcut înconjurul lumii, noi mărturii video arată că femeile vor schimbare și sunt hotărâte să îl dea jos pe Alexandr Lukașenko, acuzat că a fraudat alegerile din 9 august.
O înregistrare video arată cum mai multe femei fugăresc un reprezentant al forțelor de ordine, i-au dat jos masca și apoi una dintre ele îl lovește cu mătura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

10 august însângerat în Belarus. Peste 120 de protestatari au fost...

Ciocniri violente au avut loc între poliţie şi protestatari duminică noapte în marile oraşe din Belarus după ce presa de stat a anunţat că...