AcasăBelarusDiscuție între Krystsina Tsimanouskaya și antrenorul ei: „Asta nu se va termina...

Discuție între Krystsina Tsimanouskaya și antrenorul ei: „Asta nu se va termina bine pentru mine. / Cere-ți scuze de la ministru. Asta se cere. Nu te speriem, doar te rugăm”

-

  • Pe YouTube a fost postat un clip în care Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus.
  • Antrenorul încearcă să o convingă să plece acasă.
  • Un reprezentant al delegației din Belarus îi spune: „Tu ai făcut o prostie și sper că înțelegi asta și acum ar trebui să rezolvi situația”.
  • Krystsina Tsimanouskaya, atleta pe care Lukașenko a încercat să o răpească de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a declarat duminică, 1 august 2021, că nu vrea să se întoarcă acasă.

Pe YouTube a apărut un clip în care atleta Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus. Acesta încearcă să o convingă să se întoarcă acasă, întrebând-o dacă crede că în Japonia îi va fi mai bine.

Antrenorul îi mai spune că ar trebui să-l sune pe ministru, să-și ceară scuze. Astfel, ministrul ar fi de partea ei și nu i se va întâmpla nimic la întoarcerea acasă.

mai mult la /alephnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Must Read

10 august însângerat în Belarus. Peste 120 de protestatari au fost...

Ciocniri violente au avut loc între poliţie şi protestatari duminică noapte în marile oraşe din Belarus după ce presa de stat a anunţat că...