AcasăBelarusDiscuție între Krystsina Tsimanouskaya și antrenorul ei: „Asta nu se va termina...

Discuție între Krystsina Tsimanouskaya și antrenorul ei: „Asta nu se va termina bine pentru mine. / Cere-ți scuze de la ministru. Asta se cere. Nu te speriem, doar te rugăm”

-

  • Pe YouTube a fost postat un clip în care Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus.
  • Antrenorul încearcă să o convingă să plece acasă.
  • Un reprezentant al delegației din Belarus îi spune: „Tu ai făcut o prostie și sper că înțelegi asta și acum ar trebui să rezolvi situația”.
  • Krystsina Tsimanouskaya, atleta pe care Lukașenko a încercat să o răpească de la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, a declarat duminică, 1 august 2021, că nu vrea să se întoarcă acasă.

Pe YouTube a apărut un clip în care atleta Krystsina Tsimanouskaya vorbește cu antrenorul echipei de atleți din Belarus. Acesta încearcă să o convingă să se întoarcă acasă, întrebând-o dacă crede că în Japonia îi va fi mai bine.

Antrenorul îi mai spune că ar trebui să-l sune pe ministru, să-și ceară scuze. Astfel, ministrul ar fi de partea ei și nu i se va întâmpla nimic la întoarcerea acasă.

mai mult la /alephnews.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

/VIDEO/ Imagini cu protestatarii bătuți la manifestațiile din Belarus, difuzate de...

0
Paginile a două posturi de televiziune din Belarus au fost sparte de hackerii, fiind difuzate în direct imagini de la protestele de amploare, când...